Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket of €4,25 voor een brievenbuspakje (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder). Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, de uitgeprinte aankoopbon en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hottot.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Producten die besteld zijn met een persoonlijke gravering zijn op maat voor jou gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat kan binnen 14 dagen na levering, mits het te ruilen product ongebruikt en in nieuwstaat in de originele verpakking verkeert. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@hottot.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd adres opgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Heb je deze al gezien?