HOT&TOT is een Nederlands merk, opgericht in 2014 aan de rand van Amsterdam.

ONS VERHAAL

HOT&TOT is een Nederlands merk, opgericht in 2014 aan de rand van Amsterdam. HOT&TOT combineert Hollands ondernemerschap met de liefde voor natuur en verduurzaming.

De horloges van HOT&TOT zijn volledig met de hand gemaakt van hout. Het hout dat voor onze horloges wordt gebruikt komt voor 100% van FSC-gecertificeerde bronnen. Onze fabrikant is volledig FSC-gecertificeerd. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Met verantwoord bosbeheer doelt de FSC op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. En wij gaan nog een stap verder: voor ieder horloge dat wij verkopen, planten wij een boom. Lees hier meer over ons boomplantprogramma. Namens HOT&TOT en dankzij onze klanten zijn er inmiddels duizenden bomen aangeplant in Bolivia, op De Filipijnen en in de Amerikaanse staat Oregon. Zo maken we samen de aarde een stuk groener!

Onze houten horloges vormen een combinatie van stijl, luxe en een verantwoordelijke en duurzame kijk op onze planeet. We halen onze inspiratie zowel uit verre reizen, als uit fietstochten door de Beemster of de duinen. Al onze horloges zijn ontworpen met een scherp oog voor detail en een duurzame state-of-mind. We gebruiken diverse soorten hout, ieder soort met haar eigen karakteristieke uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ieder horloge uniek is en past bij elke outfit. Daarnaast zijn onze horloges ook nog eens licht en ademend, waardoor je amper door hebt dat je ‘m om je pols hebt.

Naar de horloges

Diensten

HOUTEN HORLOGE GRAVEREN

Laat door ons een persoonlijke tekst en/of symbool in jouw houten horloge graveren en maak zo een herinnering voor het leven!

Lees verder

BOMEN PLANTEN

Wie iets neemt van de natuur, moet ook iets teruggeven. Daarom planten wij voor ieder verkocht horloge een boom in samenwerking met de stichting One Tree Planted.

Lees verder

PERSOONLIJKE BOODSCHAP

Zoek je een uniek cadeau? Als je bij ons een horloge bestelt kun je gratis een persoonlijke pagina maken met je eigen tekst, afbeelding en/of filmpje. De ontvanger van het horloge ontvangt de unieke url van deze pagina!

Lees verder

BEZORGING

Wij hebben een razendsnelle verbinding met PostNL. Bestel op werkdagen vóór 18:00u en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis. Bij bestellingen vanaf €50 zijn de verzendkosten gratis!

Lees verder