Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending op alle horloges

Maatwerk


Houten horloge graveren

Elk houten horloge van HOT&TOT is uniek. Dit komt door de natuurlijke nerven van het hout dat we gebruiken. Hierdoor heb je altijd een horloge dat niemand anders heeft. Maar het kan nóg unieker, met een persoonlijke gravering!

Wil je je houten horloge personaliseren of zoek je een speciaal cadeau voor iemand? Laat dan een persoonlijke tekst graveren op de achterkant van jouw houten horloge. Voor slechts €14,99 graveren wij de door jouw gewenste inscriptie achterop het horloge. Op de productpagina vind je een graveertool. Hiermee krijg je een goede indicatie van hoe de gravering eruit komt te zien. Voor inspiratie hebben we hier een paar graveer ideëen voor je verzameld.

Heb je een speciaal verzoek voor een gravering? Neem dan even contact met ons op via ons contactformulier.

Persoonlijke boodschap

HOT&TOT biedt jou de mogelijkheid om een houten horloge cadeau te geven inclusief een originele boodschap. Je kunt gemakkelijk en snel een leuke tekst met een afbeelding en/of een filmpje aan jouw bestelling toevoegen.

Van deze persoonlijke boodschap wordt automatisch een unieke pagina gegenereerd. Wij sturen de toegangscode voor deze pagina mee met de bestelling. Zo kan alleen de ontvanger deze boodschap zien. Mooi om te geven, super om te krijgen!

Dit is uiteraard ook zeer geschikt voor bedrijven die een personeelsgeschenk met een eigen pagina willen geven.

Houten Horloge

Relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn er zat. Het zijn er zelfs zoveel dat wij soms door de bomen het bos niet eens meer zien. 

Bij HOT&TOT kun je zeer voordelig volledig op maat gemaakte horloges bestellen. Perfect als relatiegeschenk naar je klanten en zeer geschikt als personeelsgeschenk. Houten horloges met je eigen logo op de voor- en/of achterkant zijn niet alleen uniek, maar ook nog eens duurzaam en zeer gewild. 

Voor IKEA mochten wij onlangs een op maat gemaakt horloge maken, inclusief geschenkdoosje met bedrukking, logo op de wijzerplaat en een gravering op de achterkant. Voor deze order hebben we tevens 100 bomen aangeplant en IKEA heeft hiervoor een certificaat ontvangen van Stichting Trees for All!

Vragen of interesse? Vul ons contactformulier in of mail naar info@hottot.nl voor de mogelijkheden.


Private Label

Altijd al gedroomd van je eigen horlogemerk? Laat die droom werkelijkheid worden en ontwikkel bij ons jouw private label horloge. Al vanaf 100 stuks is het mogelijk een horloge volledig naar wens te maken. Dus niet alleen een eigen logo, maar bepaal zelf de kleuren, de materialen, de geschenkverpakking, etc.  Informeer bij ons naar de mogelijkheden en start jouw eigen private label horlogemerk!

Houten Horloge

Instagram by HOT&TOT