Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending vanaf €75  |  Wij planten een boom voor elk verkocht horloge

LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN

In het kort: bestellingen worden in 98% van de gevallen dezelfde werkdag nog verzonden (ook met gravering!)

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18:00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Ook bij bestellingen met een persoonlijke gravering kan het soms een dagje langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of PostBE. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, maar in 98% van de gevallen is de levering op tijd!
Zodra jouw bestelling verzonden is, ontvang je hiervan een bevestiging per mail met daarin een track&trace code, zodat je je pakketje kunt volgen.
Vrijwel al onze bestellingen worden verstuurd als brievenbuspakje. Deze passen door de brievenbus, dus je hoeft hiervoor niet thuis te blijven en een handtekening voor ontvangst is niet nodig. Voor België en Duitsland is een brievenbuspakje helaas nog niet mogelijk, dus dient er wel iemand thuis te zijn voor de aflevering.

Verzendkosten
Vanaf €50 zijn de verzendkosten gratis. Die betalen wij. De verzendkosten bij een retour vergoeden wij niet.


Bekijk de horloges

Instagram by HOT&TOT