Wegens vakantie zijn wij gesloten van 8 t/m 25 september. Bestellen kan wel, met 15% korting op alles! Alle bestellingen worden op 26/9 verzonden.
Wegens vakantie zijn wij gesloten van 8 t/m 25 september. Bestellen kan wel, met 15% korting op alles! Alle bestellingen worden op 26/9 verzonden.

Levertijd en verzendkosten

Alle bestellingen worden dezelfde werkdag (mits geplaatst vóór 17:30u) nog verzonden en in 98% van de gevallen de volgende werkdag geleverd (ook met gravering!) door PostNL.

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:30u worden gedaan, worden dezelfde werkdag nog verzonden. Dit geldt ook voor horloges met een gravering. Daarin zijn we gewoon heel snel! Indien een product is uitverkocht dan staat dit aangegeven op de betreffende product pagina, met een indicatie van de datum waarop we verwachten het product weer leverbaar te hebben. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of PostBE. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, maar in 98% van de gevallen is de levering op tijd!

Zodra jouw bestelling verzonden is, ontvang je hiervan een bevestiging per mail met daarin een track&trace code, zodat je je pakketje kunt volgen. Soms volgt dit mailtje in de avond.

Vrijwel al onze bestellingen worden verstuurd als brievenbuspakje. Deze passen door de brievenbus, dus je hoeft hiervoor niet thuis te blijven en een handtekening voor ontvangst is niet nodig. Voor België en Duitsland worden alle producten aangetekend verzonden, dus dient er wel iemand thuis te zijn voor de aflevering.

Verzendkosten

Alle horloges in ons assortiment worden gratis verzonden. Dat betekent dat je geen extra kosten hoeft te maken voor de verzending van je prachtige HOT&TOT horloge.

Voor bestellingen vanaf €50 zijn de verzendkosten gratis. Die kosten betalen wij. De retourkosten vergoeden wij niet.

Voor bestellingen onder de €50 brengen wij verzendkosten van €3,95 in rekening.

Heb je deze al gezien?

 144,50
 76,48
 76,48
 67,99