Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending vanaf €75  |  Wij planten een boom voor elk verkocht horloge

HOUTEN HORLOGE GRAVEREN

Ieder houten horloge van HOT&TOT is uniek. Dit komt door de natuurlijke nerven van het hout dat we gebruiken. Hierdoor heb je altijd een horloge dat niemand anders heeft.

Wil je je houten horloge personaliseren of zoek je een speciaal cadeau voor iemand? Laat dan een persoonlijke tekst graveren op de achterkant van je houten horloge. Voor slechts €14,99 graveren wij de door jouw gewenste inscriptie achterop het horloge.

Uniek huwelijkscadeau
Dit maakt een houten horloge met gravering zeer geschikt als huwelijkscadeau of verlovingscadeau. Met een tekst als ‘Every second I love you more’ of ‘Thinking about you all the time’ is een houten horloge misschien wel veel leuker dan zo’n traditioneel setje ringen!
Daarnaast planten wij voor ieder houten horloge een boom op de Filipijnen, dus het is ook nog eens een duurzaam cadeau!

Duurzaam relatiegeschenk
Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder Maatschappelijk Verantwoorde producten. Hoe mooi is het als jouw relatiegeschenken volledig duurzaam zijn, zonder suf imago?! Meer info? Neem contact op via info@hottot.nl.
Een houten horloge met jouw bedrijfslogo op de voor- en/of achterkant is duurzaam, betaalbaar en een gewilde erecatcher! Een houten horloge met inscriptie is ook zeer geschikt als afstudeercadeau, jubileumgeschenk, verjaardagscadeau, voor vaderdag of moederdag, Valentijnscadeau, en ga maar door.

Hoe werkt het graveren?
Op de productpagina van de horloges kun je de gewenste tekst invoeren en het gewenste lettertype kiezen.
Je kunt kiezen uit de volgende 3 lettertypes:
-Modern (strak)
-Klassiek (sierlijk)
-Handgeschreven

Ook is het mogelijk om symbooltjes of logo’s te laten graveren. Wil je bijvoorbeeld een hartje, zet dit dan gerust in het tekstveld erbij als *hartje*. We lezen elke bestelling goed door, voordat we gaan graveren en maken er vervolgens een mooi, gecentreerd ontwerp van.