Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending vanaf €75  |  Wij planten een boom voor elk verkocht horloge

Inspiratie voor een gravering

Wil je een houten horloge laten graveren, maar weet je nog niet welke tekst? Zie hier wat anderen lieten graveren!

Een groot deel van onze horloges wordt gekocht voor een ander. Ze lenen zich dan ook zeer goed om als cadeau weg te geven. En het wordt al helemaal geweldig om te geven als er een mooie, persoonlijke of grappige tekst in staat gegraveerd! 
Op deze pagina hebben we een aantal ideëen voor je verzameld van wat klanten eerder hebben laten graveren in hun houten horloges.

Zoals je ziet zitten er veel liefdevolle teksten bij. Maar dat hoeft niet altijd cheesy en romantisch te zijn, kijk maar op de foto hierboven :)!
Als je een horloge door ons laat graveren kun je gebruik maken van de designtool. Deze vind je op de productpagina's en deze tool geeft je een goede indicatie van hoe de tekst eruit komt te zien op het horloge. Je hebt hierbij standaard de keuze uit 3 soorten lettertypes:

Lato - dit is een strak lettertype. Zeer goed leesbaar.
Great Vibes - een mooi, sierlijk lettertype. Ook erg goed leesbaar, maar met alleen maar hoofdletters wordt het soms onleesbaar.
La Belle Aurore - dit is het meest gebruikte lettertype. Het lijkt op handgeschreven letters, waardoor de tekst nog persoonlijker lijkt.

Mocht je zelf een specifiek lettertype in gedachten hebben, laat het ons weten! Iedere tekst wordt met de hand ontworpen, dus we kunnen 'm precies maken zoals jij wilt. Heb je liever een logo of een symbooltje? Dat kan uiteraard ook!

Gegraveerde horloges kunnen een mooi alternatief voor trouwringen zijn. Laat ons bijvoorbeeld jullie trouwdatum of de datum van jullie eerste date achterop het horloge graveren. Zo draag je 'm altijd bij je (handig voor als je 'm weleens vergeet!). 

Terug naar overzicht