Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending op alle horloges

< Terug naar overzicht

Phoenix

Houten dameshorloge | 36mm | Rozekwarts | Walnoothout | Rosegoud

€ 119.99

De prachtige Phoenix is gemaakt van massief Noord-Amerikaans walnoothout. In de kast prijkt een schitterende wijzerplaat, gemaakt van diep gepolijst Rozekwarts, van slechts 2mm dik. Dit is een edelsteen die door velen gezien wordt als de steen van de liefde. Rozekwarts opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozekwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Zowel de kast, de band als de wijzerplaat zijn van hout en steen gemaakt, waardoor elk horloge volledig uniek is. 
De band is verstevigd met nikkelvrij roestvrijstaal en de wijzerplaat is van gerond (domed) mineraalglas gemaakt. Een betoverend houten horloge dat wordt geleverd in een luxe, geschenkverpakking! Gemakkelijk zelf op maat te maken met het gratis bijgeleverde horloge tooltje! Op dit houten horloge zit 1 jaar garantie. 

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Maak het helemaal persoonlijk door gratis een unieke pagina te genereren, die alleen de ontvanger van het cadeau te zien krijgt. De toegangscode voor deze pagina sturen wij mee met je bestelling. Schrijf een leuke tekst en voeg eventueel een afbeelding of een filmpje van YouTube / Vimeo toe, en klaar! 

U heeft een onjuiste YouTube link opgegeven

De link die je opgegeven hebt voor Vimeo is onjuist

Kleur wijzerplaat: Roze
Materiaal kast: Walnoot & RVS
Kast diameter: 36 mm
Kast dikte: 9 mm
Kleur band: Bruin
Materiaal band: Walnoot & RVS
Breedte band: 14 mm
Kleur details: Roségoud
Weergave: Analoog
Glas: Gerond mineraalglas
Waterdicht: Spatwaterdicht
Uurwerk: Quartz
Sluiting: Vlindersluiting
Materiaal sluiting: RVS
Garantie: 1 jaar

Het walnoothout van dit horloge is met de hand met tung olie behandeld. Deze natuurlijke olie wordt gewonnen uit de zaden van de tungboom en deze behandeling maakt het horloge spatwaterdicht. Hout blijft echter een kwetsbaar natuurproduct, dus voorkom ten alle tijden dat je horloge in aanraking komt met extreme kou, hitte of vocht.

Het mooie aan hout is dat het ‘leeft’. Het kan iets verkleuren naarmate je je horloge vaker draagt. Om het hout mooi te houden raden wij aan je horloge 1x per jaar in te smeren met een gelijk mengsel van citroensap en olijfolie. Dep het mengsel voorzichtig op het hout en poets het daarna op met een droge, schone doek. Overigens zorgen de huidoliën er meestal voldoende voor dat het hout niet uitdroogt.