Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending op alle horloges

< Terug naar overzicht

Wodan

Houten herenhorloge | Vierkant | 40mm | Walnoothout | Zilver

€ 89.99

Dit houten horloge Wodan is vernoemd naar de oppergod uit de Germaanse mythologie, ook wel afgeleid van de Noordse Odin. Groots, krachtig en heersend. Met de Wodan heb je een eyecatcher van 40mm breed notenhout om je pols. Deze is bovendien in een damesformaat van 28mm verkrijgbaar, de Wodan Petite! Dit rechthoekige horloge is gemaakt van Amerikaans notenhout. Een geweldige houtsoort met zichtbare houtnerven en een matte glans. De zwarte wijzerplaat hebben we met opzet minimalistisch gehouden om de aandacht volledig naar het notenhout te trekken. De tijd lees je gemakkelijk af dankzij de glanzend zilveren wijzers. De Wodan is een ingetogen doch opvallend herenhorloge. De horlogeband is gemakkelijk zelf op maat te maken met het gratis bijgeleverde tooltje. Op dit houten horloge zit 1 jaar garantie.

Maak je horloge nog unieker met een eigen tekst op de achterkant. Deze graveren wij zelf. Onderstaande tool geeft een indicatie van hoe de gravering eruit komt te zien. Je kunt ongeveer 30 tot 35 tekens plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de tekst altijd mooi gecentreerd wordt. Vragen? Mail of bel ons en we helpen je direct!

Schrijf uw bericht

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Maak het helemaal persoonlijk door gratis een unieke pagina te genereren, die alleen de ontvanger van het cadeau te zien krijgt. De toegangscode voor deze pagina sturen wij mee met je bestelling. Schrijf een leuke tekst en voeg eventueel een afbeelding of een filmpje van YouTube / Vimeo toe, en klaar! 

U heeft een onjuiste YouTube link opgegeven

De link die je opgegeven hebt voor Vimeo is onjuist

Kleur wijzerplaat: Walnoothout
Materiaal kast: Walnoothout
Kast diameter: 40 mm
Kast dikte: 10 mm
Materiaal band: Walnoothout
Breedte band: 18 mm
Kleur details: Zilver + goud
Weergave: Analoog
Glas: Mineraalglas
Waterdicht: Spatwaterdicht
Uurwerk: Super Miyota Quartz
Sluiting: Klapsluiting
Materiaal sluiting: RVS
Garantie: 1 jaar

Het walnoothout van dit houten horloge is met de hand met tung olie behandeld. Deze natuurlijke olie wordt gewonnen uit de zaden van de tungboom en deze behandeling maakt het horloge spatwaterdicht. Hout blijft echter een kwetsbaar natuurproduct, dus voorkom ten alle tijden dat je horloge in aanraking komt met extreme kou, hitte of vocht. Het mooie aan hout is dat het ‘leeft’. Het kan iets verkleuren naarmate je je horloge vaker draagt. Om het hout mooi te houden raden wij aan je horloge 1x per jaar in te smeren met een gelijk mengsel van citroensap en olijfolie. Dep het mengsel voorzichtig op het hout en poets het daarna op met een droge, schone doek.