Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending op alle horloges

< Terug naar overzicht

Polaris

Houten herenhorloge | Chronograaf | 42mm | Rozenhout | Goud | RVS | Saffierglas | Labradoriet | Zwitsers uurwerk

€ 199.99

In samenwerking met de welbekende lifestyle brand Hype Heroes uit Den Bosch, presenteren wij deze POLARIS. Ontworpen door Hype Heroes, gemaakt door HOT&TOT.
Polaris, de Poolster. Zoals de helderste ster aan onze nachtelijke hemel, zo is ook de kleur van de edelsteen wijzerplaat in dit prachtige herenhorloge. In de kast prijkt een wijzerplaat gemaakt van de zeldzame edelsteen labradoriet. Dit is het enige horloge ter wereld waar labradoriet in is verwerkt. En net als in de natuur is geen steen hetzelfde. Dat geldt dus ook voor dit horloge. De labradoriet stenen wijzerplaat geeft elk horloge een unieke uitstraling met een diepe blauw tot groen-achtige gloed. De Polaris is gemaakt van FSC-gecertificeerd rozenhout en zwart RVS.  Deze Polaris wordt aangedreven door een betrouwbaar Zwitsers uurwerk dat beschermd wordt door krasvrij saffierglas. Dit maakt de Polaris een horloge om van te gaan houden. Gemaakt van kwaliteits onderdelen en natuurlijke materialen. Het horloge wordt geleverd in een mooie en stevige houten kist en een gratis toolset om de horlogeband gemakkelijk zelf op maat te maken. Dit horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Maak het helemaal persoonlijk door gratis een unieke pagina te genereren, die alleen de ontvanger van het cadeau te zien krijgt. De toegangscode voor deze pagina sturen wij mee met je bestelling. Schrijf een leuke tekst en voeg eventueel een afbeelding of een filmpje van YouTube / Vimeo toe, en klaar! 

U heeft een onjuiste YouTube link opgegeven

De link die je opgegeven hebt voor Vimeo is onjuist

Kleur wijzerplaat: Labradoriet steen
Materiaal kast: Zwart RVS + Rozenhout
Kast diameter: 42 mm
Kast dikte: 9 mm
Materiaal band: Zwart RVS + Rozenhout
Breedte band: 22 mm
Kleur details: Goudkleurig RVS
Weergave: Analoog
Glas: Saffierglas
Waterdicht: Spatwaterdicht
Uurwerk: Ronda Caliber 763 (Swiss made)
Sluiting: Klapsluiting
Materiaal sluiting: RVS
Garantie: 2 jaar

Het rozenhout van dit houten horloge is met de hand met tung olie behandeld. Deze natuurlijke olie wordt gewonnen uit de zaden van de tungboom en deze behandeling maakt het horloge spatwaterdicht. Hout blijft echter een kwetsbaar natuurproduct, dus voorkom ten alle tijden dat je horloge in aanraking komt met extreme kou, hitte of vocht. Het mooie aan hout is dat het ‘leeft’. Het kan iets verkleuren naarmate je je horloge vaker draagt. Om het hout mooi te houden raden wij aan je horloge 1x per jaar in te smeren met een gelijk mengsel van citroensap en olijfolie. Dep het mengsel voorzichtig op het hout en poets het daarna op met een droge, schone doek.