Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending vanaf €75  |  Wij planten een boom voor elk verkocht horloge

< Terug naar overzicht

Gold Motus

Houten herenhorloge | Automaat | 44mm | Ebbenhout en Zebranohout | Goud | RVS | Skeleton uurwerk | Geen batterij nodig

€ 159.99

Het toppunt van duurzaamheid! De horloges in de Automatics collectie werken op kinetische energie, oftewel de beweging van jouw pols. Je hebt dus nooit meer een batterij nodig voor je horloge. Binnenin het uurwerk van de Gold Motus draait een rotor die de energie van de beweging van jouw pols omzet in energie die het uurwerk laat lopen. Bovendien heeft de Gold Motus een skeleton uurwerk, zodat je het gehele uurwerk ziet draaien, zowel aan de voor- als aan de achterkant. De kast van de Gold Motus heeft een diameter van 44mm en is gemaakt van zowel ebbenhout als zebranohout. De glasplaat aan de voor- en achterkant is gemaakt van krasvrij mineraalkristal en de RVS-details op de wijzerplaat en in de armband zijn goudkleurig. 
De band is gemakkelijk zelf op maat te maken met het gratis meegeleverde tooltje. Op dit horloge zit 1 jaar garantie.

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Maak het helemaal persoonlijk door gratis een unieke pagina te genereren, die alleen de ontvanger van het cadeau te zien krijgt. De toegangscode voor deze pagina sturen wij mee met je bestelling. Schrijf een leuke tekst en voeg eventueel een afbeelding of een filmpje van YouTube / Vimeo toe, en klaar! 

U heeft een onjuiste YouTube link opgegeven

De link die je opgegeven hebt voor Vimeo is onjuist

Kleur wijzerplaat: Goud / Zwart
Materiaal kast: Zebranohout, Ebbenhout
Kast diameter: 44 mm
Kast dikte: 18 mm
Materiaal band: Zebranohout, Ebbenhout, RVS
Breedte band: 21-24 mm
Kleur details: Goud / Zwart
Weergave: Analoog met skeleton uurwerk
Glas: Mineraalglas
Waterdicht: Spatwaterdicht
Uurwerk: Automatisch
Sluiting: Klapsluiting
Materiaal sluiting: RVS
Garantie: 1 jaar

Het zebranohout en ebbenhout van dit houten horloge zijn met de hand met tung olie behandeld. Deze natuurlijke olie wordt gewonnen uit de zaden van de tungboom en deze behandeling maakt het horloge spatwaterdicht. Hout blijft echter een kwetsbaar natuurproduct, dus voorkom ten alle tijden dat je horloge in aanraking komt met extreme kou, hitte of vocht.
Het mooie aan hout is dat het ‘leeft’. Het kan iets verkleuren naarmate je je horloge vaker draagt. Om het hout mooi te houden raden wij aan je horloge 1x per jaar in te smeren met een gelijk mengsel van citroensap en olijfolie. Dep het mengsel voorzichtig op het hout en poets het daarna op met een droge, schone doek.