Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending vanaf €50  |  Wij planten een boom voor elk verkocht horloge

< Terug naar overzicht

Beaufort

Houten horloge | 49mm | Esdoornhout en sandelhout

€ 59.99 € 79.99

De Beaufort is een absolute topper in ons assortiment. Met een wijzerplaat van 49mm een dikke klok om je pols, die zeker in het oog springt.  En helemaal van hout gemaakt. Zowel blank esdoornhout als donkerbruin sandelhout sieren dit prachtige horloge. Op de ring prijken de windrichtingen die het horloge extra allure geven. Vandaar ook de naam Beaufort. Deze Britse officier bedacht een systeem waarmee de windkracht kon worden aangegeven in verschillende klasses. Dit stoere horloge weerstaat de zwaarste stormen! Gemakkelijk zelf op maat te maken met het gratis bijgeleverde horloge tooltje! Op dit houten horloge zit 1 jaar garantie.

Het sandelhout en esdoornhout van dit horloge is met de hand met tung olie behandeld. Deze natuurlijke olie wordt gewonnen uit de zaden van de tungboom en deze behandeling maakt het horloge spatwaterdicht. Hout blijft echter een kwetsbaar natuurproduct, dus voorkom ten alle tijden dat je horloge in aanraking komt met extreme kou, hitte of vocht.

Het mooie aan hout is dat het ‘leeft’. Het kan iets verkleuren naarmate je je horloge vaker draagt. Om het hout mooi te houden raden wij aan je horloge 1x per jaar in te smeren met een gelijk mengsel van citroensap en olijfolie. Dep het mengsel voorzichtig op het hout en poets het daarna op met een droge, schone doek.

Kleur wijzerplaat: Donkerbruin
Materiaal kast: Sandelhout & esdoornhout
Kast diameter: 49 mm
Kast dikte: 11 mm
Kleur band: Donkerbruin en beige
Materiaal band: Sandelhout & esdoornhout
Breedte band: 25 mm
Kleur details: Zilver
Weergave: Analoog met datumweergave
Glas: Mineraalglas
Waterdicht: Spatwaterdicht
Uurwerk: Quartz
Sluiting: Klapsluiting
Materiaal sluiting: RVS
Garantie: 1 jaar

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Maak het helemaal persoonlijk door gratis een unieke pagina te genereren, die alleen de ontvanger van het cadeau te zien krijgt. De toegangscode voor deze pagina sturen wij mee met je bestelling. Schrijf een leuke tekst en voeg eventueel een afbeelding of een filmpje van YouTube / Vimeo toe, en klaar! 

U heeft een onjuiste YouTube link opgegeven

De link die je opgegeven hebt voor Vimeo is onjuist

Maak je horloge nog unieker met een eigen tekst op de achterkant. Deze graveren wij zelf. Onderstaande tool geeft een indicatie van hoe de gravering eruit komt te zien. Je kunt ongeveer 30 tot 35 tekens plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de tekst altijd mooi gecentreerd wordt. Vragen? Mail of bel ons en we helpen je direct!

Schrijf uw bericht