Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending vanaf €50  |  Wij planten een boom voor elk verkocht horloge

< Terug naar overzicht

Harry

Houten herenhorloge met chronograaf

€ 99.99

De Harry is een geweldige eye catcher voor om je pols. Een stoer en luxe houten horloge met chronograaf functies en datumweergave. De kast van zebranohout is afgesloten met een krasvrije wijzerplaat en deze behuist een nauwkeurig Japans Quartz uurwerk. Een prachtig houten horloge van 46mm breed. Ideaal om te geven, nog leuker om te krijgen! Gemakkelijk zelf op maat te maken met het gratis bijgeleverde horloge tooltje! Op dit houten horloge zit 1 jaar garantie.

Kleur wijzerplaat: Antraciet
Materiaal kast: Zebranohout
Kast diameter: 46 mm
Kast dikte: 13 mm
Kleur band: Bruin
Materiaal band: Zebranohout
Breedte band: 27 mm
Kleur details: Zilver
Weergave: Analoog + chronograaf + datumfunctie
Glas: Mineraalglas
Waterdicht: Spatwaterdicht
Uurwerk: Quartz
Sluiting: Klapsluiting
Materiaal sluiting: RVS
Garantie: 1 jaar

Het zebranohout van dit horloge is met de hand met tung olie behandeld. Deze natuurlijke olie wordt gewonnen uit de zaden van de tungboom en deze behandeling maakt het horloge spatwaterdicht. Hout blijft echter een kwetsbaar natuurproduct, dus voorkom ten alle tijden dat je horloge in aanraking komt met extreme kou, hitte of vocht.

Het mooie aan hout is dat het ‘leeft’. Het kan iets verkleuren naarmate je je horloge vaker draagt. Om het hout mooi te houden raden wij aan je horloge 1x per jaar in te smeren met een gelijk mengsel van citroensap en olijfolie. Dep het mengsel voorzichtig op het hout en poets het daarna op met een droge, schone doek.

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Maak het helemaal persoonlijk door gratis een unieke pagina te genereren, die alleen de ontvanger van het cadeau te zien krijgt. De toegangscode voor deze pagina sturen wij mee met je bestelling. Schrijf een leuke tekst en voeg eventueel een afbeelding of een filmpje van YouTube / Vimeo toe, en klaar! 

U heeft een onjuiste YouTube link opgegeven

De link die je opgegeven hebt voor Vimeo is onjuist