Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending op alle horloges

< Terug naar overzicht

Volea

Houten horloge | 40mm | Groen marmer | Olijfhout

€ 99.99

Wij hebben ‘unieke horloges’ naar een hoger level gebracht door materialen te gebruiken die zelden in horloges worden gebruikt. Deze Volea is namelijk gemaakt van olijfhout en groen marmer. Het groene marmer heeft iets mysterieus en geeft een prachtige mix van natuurlijke groentinten. Het marmer is verwerkt in de wijzerplaat en de rest van het horloge is gemaakt van puur olijfhout. Beide materialen hebben hun eigen aders en nerven en hierdoor is iedere Volea volledig uniek. Geschikt voor zowel dames en heren en gemakkelijk te combineren met zakelijke- en vrijetijdskleding. Met dit horloge ga je gegarandeerd dagelijks complimentjes ontvangen! Gemakkelijk zelf op maat te maken met het gratis bijgeleverde horloge tooltje! Op dit houten horloge zit 1 jaar garantie.

Maak je horloge nog unieker met een eigen tekst op de achterkant. Deze graveren wij zelf. Onderstaande tool geeft een indicatie van hoe de gravering eruit komt te zien. Je kunt ongeveer 30 tot 35 tekens plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de tekst altijd mooi gecentreerd wordt. Vragen? Mail of bel ons en we helpen je direct!

Schrijf uw bericht

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Maak het helemaal persoonlijk door gratis een unieke pagina te genereren, die alleen de ontvanger van het cadeau te zien krijgt. De toegangscode voor deze pagina sturen wij mee met je bestelling. Schrijf een leuke tekst en voeg eventueel een afbeelding of een filmpje van YouTube / Vimeo toe, en klaar! 

U heeft een onjuiste YouTube link opgegeven

De link die je opgegeven hebt voor Vimeo is onjuist

Kleur wijzerplaat: Groen
Materiaal wijzerplaat: Marmer
Materiaal kast: Olijfhout
Kast diameter: 40 mm
Kast dikte: 11 mm
Kleur band: Beige
Materiaal band: Olijfhout
Breedte band: 18-19 mm
Kleur details: Zilver
Weergave: Analoog
Glas: Mineraalglas
Waterdicht: Spatwaterdicht
Uurwerk: Super Miyota Quartz
Sluiting: Klapsluiting
Materiaal sluiting: RVS
Garantie: 1 jaar

 

Het olijfhout van dit horloge is met de hand met tung olie behandeld. Deze natuurlijke olie wordt gewonnen uit de zaden van de tungboom en deze behandeling maakt het horloge spatwaterdicht. Hout blijft echter een kwetsbaar natuurproduct, dus voorkom ten alle tijden dat je horloge in aanraking komt met extreme kou, hitte of vocht.

Het mooie aan hout is dat het ‘leeft’. Het kan iets verkleuren naarmate je je horloge vaker draagt. Om het hout mooi te houden raden wij aan je horloge 1x per jaar in te smeren met een gelijk mengsel van citroensap en olijfolie. Dep het mengsel voorzichtig op het hout en poets het daarna op met een droge, schone doek.