Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending op alle horloges

< Terug naar overzicht

Governor

Houten herenhorloge | Chronografen | 44mm | Sandelhout | Zilver | Staal

€ 119.99

Dit houten horloge Governor dankt zijn naam aan zijn majestueuze voorkomen. Groots, stijlvol, imposant. De Governor is een horloge waar je echt niet omheen kunt. Hij straalt klasse, kracht en rijkdom uit, dankzij het gebruik van rood sandelhout, zwart alloy staal en zilverkleurige details. Met 44mm is de Governor niet eens het grootste HOT&TOT horloge, maar hij hoort verreweg bij de meest opvallende. Dit houten herenhorloge is gemakkelijk te combineren met zowel een zakelijke outfit, als onder een t-shirt. Je gaat hier sowieso dagelijks complimenten op krijgen!
De tijd is gemakkelijk afleesbaar dankzij de contrasterende zilverkleurige wijzers. De datumfunctie en de stopwatch functie van de chronografen maken het horloge helemaal af. De horlogeband is gemakkelijk zelf op maat te maken met het gratis bijgeleverde tooltje. Op dit houten horloge zit 1 jaar garantie.

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Maak het helemaal persoonlijk door gratis een unieke pagina te genereren, die alleen de ontvanger van het cadeau te zien krijgt. De toegangscode voor deze pagina sturen wij mee met je bestelling. Schrijf een leuke tekst en voeg eventueel een afbeelding of een filmpje van YouTube / Vimeo toe, en klaar! 

U heeft een onjuiste YouTube link opgegeven

De link die je opgegeven hebt voor Vimeo is onjuist

Kleur wijzerplaat: Zwart
Materiaal kast: Sandelhout en alloy staal
Kast diameter: 44 mm
Kast dikte: 11 mm
Materiaal band: Sandelhout
Breedte band: 21,5 mm
Kleur details: Zilver
Weergave: Analoog + datumfunctie + stopwatch
Glas: Mineraalglas
Waterdicht: Spatwaterdicht
Uurwerk: Super Miyota Quartz
Sluiting: Vlindersluiting
Materiaal sluiting: Alloy staal
Garantie: 1 jaar

Het sandelhout van dit houten horloge is met de hand met tung olie behandeld. Deze natuurlijke olie wordt gewonnen uit de zaden van de tungboom en deze behandeling maakt het horloge spatwaterdicht. Hout blijft echter een kwetsbaar natuurproduct, dus voorkom ten alle tijden dat je horloge in aanraking komt met extreme kou, hitte of vocht. Het mooie aan hout is dat het ‘leeft’. Het kan iets verkleuren naarmate je je horloge vaker draagt. Om het hout mooi te houden raden wij aan je horloge 1x per jaar in te smeren met een gelijk mengsel van citroensap en olijfolie. Dep het mengsel voorzichtig op het hout en poets het daarna op met een droge, schone doek.