Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending op alle horloges

< Terug naar overzicht

Emperor

Houten herenhorloge | Chronografen | 44mm | Zebranohout | Roségoud | Staal

€ 119.99

Dit houten horloge Emperor heeft deze keizerlijke naam gekregen, omdat een keizer de hoogste vorstelijke titel is en hij daarmee alle andere vorsten (lees: horloges) ondergeschikt maakt. De Emperor is een horloge waar je echt niet omheen kunt. Hij straalt klasse, kracht en rijkdom uit, dankzij het gebruik van zebranohout, zilver alloy staal en roségouden details. Met 44mm is de Emperor niet eens het grootste HOT&TOT horloge, maar het is verreweg de meest opvallende. De tijd is gemakkelijk afleesbaar dankzij de contrasterende roségouden wijzers. De datumfunctie en de stopwatch functie van de chronografen maken het horloge helemaal af. De horlogeband is gemakkelijk zelf op maat te maken met het gratis bijgeleverde tooltje. Op dit houten horloge zit 1 jaar garantie.

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Maak het helemaal persoonlijk door gratis een unieke pagina te genereren, die alleen de ontvanger van het cadeau te zien krijgt. De toegangscode voor deze pagina sturen wij mee met je bestelling. Schrijf een leuke tekst en voeg eventueel een afbeelding of een filmpje van YouTube / Vimeo toe, en klaar! 

U heeft een onjuiste YouTube link opgegeven

De link die je opgegeven hebt voor Vimeo is onjuist

Kleur wijzerplaat: Zwart
Materiaal kast: Zebranohout en alloy staal
Kast diameter: 44 mm
Kast dikte: 11 mm
Materiaal band: Zebranohout
Breedte band: 21,5 mm
Kleur details: Roségoud
Weergave: Analoog + datumfunctie + stopwatch
Glas: Mineraalglas
Waterdicht: Spatwaterdicht
Uurwerk: Super Miyota Quartz
Sluiting: Vlindersluiting
Materiaal sluiting: Alloy staal
Garantie: 1 jaar

Het zebranohout van dit houten horloge is met de hand met tung olie behandeld. Deze natuurlijke olie wordt gewonnen uit de zaden van de tungboom en deze behandeling maakt het horloge spatwaterdicht. Hout blijft echter een kwetsbaar natuurproduct, dus voorkom ten alle tijden dat je horloge in aanraking komt met extreme kou, hitte of vocht. Het mooie aan hout is dat het ‘leeft’. Het kan iets verkleuren naarmate je je horloge vaker draagt. Om het hout mooi te houden raden wij aan je horloge 1x per jaar in te smeren met een gelijk mengsel van citroensap en olijfolie. Dep het mengsel voorzichtig op het hout en poets het daarna op met een droge, schone doek.