Cadeaubon

Bedrag naar keuze vanaf €25,00

Horloges van HOT&TOT doen het erg goed als cadeau. Dankzij de materialen die wij gebruiken, geef je een zeer uniek cadeau. Zeker als je een persoonlijke gravering toevoegt! Maar smaken verschillen. Als je teleurstellingen wilt voorkomen geef je een HOT&TOT cadeaubon en laat je de ontvanger zelf een horloge uitkiezen.

Persoonlijke gravering toevoegen (€14,99)

Voeg gemakkelijk een persoonlijke tekst, initialen of datum toe aan het horloge. Bekijk hier enkele voorbeelden. Deze tool geeft een indicatie. Wij controleren altijd of de gravering mooi gecentreerd wordt en niets overlapt. Max. 40 leestekens.

Extra informatie over de Cadeaubon

Als je een HOT&TOT horloge cadeau wilt geven aan iemand, dan geef je een cadeau die jarenlang bij iemand om de pols kan zitten. Het merendeel van onze horloges wordt besteld als cadeau voor iemand anders. Dat kan dan maar beter een horloge zijn waar diegene blij mee is. Maar met een groeiende collectie, wordt het steeds moeilijker kiezen! Om teleurstellingen te voorkomen, kun je nu iemand heel blij maken met een cadeaubon voor een HOT&TOT horloge! Bepaal zelf de waarde van de cadeaubon en ontvang zowel per mail als per post een mooie voucher. Zo heb jij een mooi cadeau om te geven, en kiest de ontvanger zelf een horloge naar wens.
De voucher is 2 jaar geldig en in te wisselen in de webshop van HOT&TOT.

Vergelijkbare producten

Tijdelijk uitverkocht

 89,99