Op werkdagen vóór 18:00u besteld, morgen in huis  |  Gratis verzending op alle horloges

< Terug naar overzicht

Jefferson

Houten armband | Esdoornhout en sandelhout

€ 49.99

Deze stoere armband is volledig gemaakt van twee soorten hout; esdoorn en sandelhout. Deze houten armband is daardoor perfect te combineren met de Yale of de Silva. De schakels van deze houten armband zijn 9mm breed waardoor deze geschikt is voor zowel dames als heren. Daarnaast worden alle armbanden 'te groot' geleverd, dus met extra schakels. Al onze armbanden zijn vernoemd naar steden of gebieden in de Amerikaanse staat Oregon. De oprichter van HOT&TOT heeft hier een tijd gewoond en hier haalde hij de inspiratie vandaan voor deze armbanden. Het dorpje Jefferson ligt op ongeveer een uur rijden van de bekende stad Portland en heeft slechts 2000 inwoners, waarvan de meerderheid in de landbouw werkzaam is. Midden in een vallei, dicht bij de rauwe kust van Oregon, maar ook op korte afstand van de dichtbeboste bergen. Deze uitersten zie je terug in deze armband waarbij esdoorn prachtig wordt afgewisseld met donker sandelhout. Deze armband is gemakkelijk zelf op maat te maken met het gratis bijgeleverde tooltje.

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Maak het helemaal persoonlijk door gratis een unieke pagina te genereren, die alleen de ontvanger van het cadeau te zien krijgt. De toegangscode voor deze pagina sturen wij mee met je bestelling. Schrijf een leuke tekst en voeg eventueel een afbeelding of een filmpje van YouTube / Vimeo toe, en klaar! 

U heeft een onjuiste YouTube link opgegeven

De link die je opgegeven hebt voor Vimeo is onjuist

Het esdoornhout en sandelhout van deze armband is met de hand met tung olie behandeld. Deze natuurlijke olie wordt gewonnen uit de zaden van de tungboom en deze behandeling maakt het horloge spatwaterdicht. Hout blijft echter een kwetsbaar natuurproduct, dus voorkom ten alle tijden dat je armband in aanraking komt met extreme kou, hitte of vocht.

Het mooie aan hout is dat het ‘leeft’. Het kan iets verkleuren naarmate je je armband vaker draagt. Om het hout mooi te houden raden wij aan je horloge 1x per jaar in te smeren met een gelijk mengsel van citroensap en olijfolie. Dep het mengsel voorzichtig op het hout en poets het daarna op met een droge, schone doek.

Kleur armband: Beige en donkerbruin
Materiaal band: Esdoornhout & sandelhout
Band dikte: 4mm
Band lengte: 190mm
Schakel breedte: 9mm
Kleur sluiting: Zwart
Sluiting: Klapsluiting
Materiaal sluiting: RVS
Garantie: 1 jaar